Sou a: Inici / AGENDA / 'L'educació que volem' a l'Escola G. Castellà

'L'educació que volem' a l'Escola G. Castellà

Una trobada oberta al conjunt de la ciutat per al debat i la reflexió sobre l’educació
Quan 01/03/2018
de 18:00 a 21:00
On Av. Montserrat 38
Telèfon de contacte 93 803 37 06
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

L’Escola Gabriel Castellà d’Igualada celebra una trobada per al debat i la reflexió sobre l’educació, que portarà per títol 'L’educació que volem'. La trobada serà oberta a tots els pares i mares d’escolars de la ciutat, membres d’AMPAs o professionals de l’ensenyament que hi vulguin participar per a intercanviar opinions i punts de vista.

La iniciativa neix de la participació de l’escola en el programa Escola Nova XXI i la voluntat és compartir una estona donant valor a l’educació, intercanviar idees, debatre sobre possibles canvis de fons a l’escola d’Igualada i donar a conèixer, a l’hora, diferents iniciatives que s’estan engegant al Gabriel Castellà. Seguirà la mecànica de comparar estils d’aprenentatge i de crear un mural on tothom pugui aportar la seva opinió per a, finalment, fer un fòrum de reflexió i obtenir-ne unes conclusions, al voltant d’elements com ara les pràctiques a l’aula, l’avaluació, l’organització del temps i l’organització de l’espai, entre d’altres.

Tots els interessats estan convidats a participar-hi el proper dijous, 1 de març, a les 18h, a l’Escola Gabriel Castellà, situada a l’Avinguda Montserrat, número 38.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir