Sou a: Inici / Avisos / Afectacions de trànsit - VolCat 2018 (28 març - 1 abril)

Afectacions de trànsit - VolCat 2018 (28 març - 1 abril)

06-03-2018

Data inici: dijous, 28 de març, 8h.

Data final: diumenge, 1 d'abril, 21h (previsió).

Motiu: prova esportiva VolCat BTT.

Lloc: entorn del Parc Central.

Afectacions de trànsit:

  • A partir del dijous, dia 28, quedarà tancat al trànsit el c/ Itàlia, entre el c/ Alemanya i l'Av. Catalunya. El divendres, dia 29, també es tancarà al trànsit el c/ França, entre Av. Catalunya i c/ Alemanya. Aquests dos carrers quedaran tancats a la circulació fins al diumenge a ultima hora del vespre.
  • La cursa de divendres, dia 30, implicarà talls al voltant de les 10h (sortida) als carrers França, Alemanya i Av. Montserrat. El mateix dia, al voltant de les 12:30h (arribada a meta) hi haurà alteracions de trànsit a l'Av. Montserrat i els carrers Alemanya, Gran Bretanya i França.
  • La cursa de dissabte, dia 31, implicarà talls al voltant de les 9h (sortida) als carrers França, Alemanya i Països Baixos, Av. Europa i c/ Dinamarca. El mateix dia, al voltant de les 13h (arribada a meta) hi haurà alteracions de trànsit a l'Av. Montserrat i els carrers Alemanya, Gran Bretanya i França.
  • La cursa de diumenge, 1 d'abril, implicarà talls al voltant de les 9h (sortida) als carrers França, Alemanya i Av. Montserrat. El mateix dia, al voltant de les 10:30h (arribada a meta) hi haurà alteracions de trànsit a l'Av. Montserrat i els carrers Alemanya, Gran Bretanya i França.

Afectacions de transport públic: Pot haver-hi alteració puntual en una parada del recorregut habitual dels busos urbans. Consulteu els detalls al WEB de la companyia.

  • Compartir