Sou a: Inici / Avisos / Afectacions de trànsit - VolCat 2019 (16-21 abril)

Afectacions de trànsit - VolCat 2019 (16-21 abril)

15-04-2019

Data inici: dijous, 16 d'abril, 6h.

Data final: diumenge, 21 d'abril, 20h (*previsió).

Motiu: VolCat 2019.

Lloc: Parc Central, Les Comes, accessos de Llevant.

Afectacions de trànsit: 

  • Dimarts, 16 d'abril, a les 8h: quedarà tallat el c/ Itàlia, entre Av. Catalunya i c/ Alemanya, amb accés limitat només per les empreses d'aquest tram. Es reobrirà diumenge, 21 d'abril, a la tarda.
  • Dimecres, 17 d'abril, a les 8h: quedarà tallada l'Av. Catalunya entre el c/ Sant Josep i la Ctra. de Manresa. Es podrà circular en sentit Est per Av. Mestre Muntaner. Es reobrirà diumenge, 21 d'abril, a la tarda.
  • Dijous, 18 d'abril, a les 8h: quedarà tallat el c/ França, entre Av. Catalunya i c/ Alemanya, amb accés limitat només per les empreses d'aquest tram. Es reobrirà diumenge, 21 d'abril, a la tarda.
  • Entre dijous, 18 d'abril, i diumenge, 21 d'abril, hi haurà talls puntuals de trànsit als accessos Nord i Llevant d'Igualada, coincidint amb el pas dels ciclistes per l'inici i el final de les etapes.Hi haurà agents de la Policia Local i efectius de Protecció Civil per garantir la seguretat de l'esdeveniment i facilitar la mobilitat tant com sigui possible.

Afectacions de transport públic: hi haurà modificacions puntuals en alguns recorreguts habituals dels busos urbans. Consulteu els detalls al WEB de la companyia.

  • Compartir