Sou a: Inici / Avisos / Tràmit - Reserva d'espais per Sant Jordi (22 de març)

Tràmit - Reserva d'espais per Sant Jordi (22 de març)

11-03-2019

Es comunica a les llibreries i floristeries d'Igualada que estiguin interessades a ocupar un estand per a la venda de llibres i roses el dia 23 d'abril a la plaça de Cal Font, que cal que emplenin la instància corresponent de sol·licitud a l'Ajuntament d'Igualada fins el dia 22 de març, per tal de distribuir els espais d'aquesta zona i fer la previsió dels materials necessaris pel muntatge.

En cas de no presentar la sol·licitud dins d'aquest termini, l'Ajuntament no garanteix la disponibilitat d'espais ja que s'entendrà que no desitgen instal·lar-se en cap estand.

Les entitats i associacions sense ànim de lucre s’ubicaran en el tram de carrer que hi ha entre la pl. de Cal Font i el c/ del Clos. 

Aquelles entitats, escoles i associacions sense finalitat de lucre que vulguin muntar alguna parada d'articles relacionats amb la festa de Sant Jordi, poden presentar la sol·licitud fins el dia 29 de març.

Els espais es distribuiran per ordre d’inscripció, és a dir, tenint en compte la data i el registre d’entrada de la sol·licitud.

Més informació AQUÍ.

 

  • Compartir
Pertany a: