Sou a: Inici / Noticies / Activada l'alerta per nevades a Igualada

Activada l'alerta per nevades a Igualada

Se segueix amb especial atenció l’evolució dels problemes de trànsit a l’autovia A-2.
04-02-2015

L’Ajuntament d’Igualada ha activat, la passada mitjanit, el Pla Municipal de Nevades en fase d’alerta seguint els avisos del Servei Meteorològic de Catalunya i l'activació des del CECAT en fase d'alerta del Pla Neucat a Catalunya per risc de Nevades.

Durant tota la nit els serveis municipals han estat en espera i els tècnics amatents a l’evolució de les precipitacions, per si calia actuar. Entre les 2h i les 4h, aproximadament, ha nevat però no ha agafat a terra. En canvi, la neu que cau a la ciutat des de les 6h d’aquest matí sí que està agafant en alguns punts de la ciutat.

Per això, des de Protecció Civil municipal s’ha donat l’ordre de començar immediatament a escampar sal en els punts més sensibles: carrers d’accés a l’Hospital d’Igualada, carrers amb més pendent en sentit Nord-Sud i voreres habitualment més perilloses. Posteriorment es preveu fer el mateix als eixos Est-Oest.

Els serveis d’emergència de la capital de l’Anoia estan ara mateix també molt pendents de l’evolució dels problemes de trànsit a l’autovia A-2, per si fos necessari donar sortida als conductors que poguessin quedar atrapats en cas que la nevada s’intensifiqui.

  • Compartir