Sou a: Inici / Noticies / Activitats a Igualada per la Setmana sense Fum 2018

Activitats a Igualada per la Setmana sense Fum 2018

El grup impulsor d'activitats per als Dies Mundials a Igualada (GIA) impulsa diferents propostes al voltant del Dia Mundial sense Fum, que se celebra el 31 de maig
22-05-2018

El grup impulsor d'activitats per als Dies Mundials a Igualada (GIA) proposa a la ciutat un seguit de propostes al voltant del Dia Mundial sense Fum, que se celebra el 31 de maig. El GIA el formen el Consorci Sanitari de l'Anoia (CSA), l'Ajuntament d'Igualada, l'ICS Igualada Urbà, l'Agència de Salut Pública de Catalunya, el Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI) i la Fundació Sanitària Sant Josep.

Els actes proposats per aquest any 2018 al voltant de la 19a Setmana sense Fum, que se celebra arreu de Catalunya del 25 al 31 de maig, són els següents:

  • Concurs de fotografia entre els alumnes d'ESO del Centres Educatius d'Igualada. Cal consultar les bases del concurs a cada centre. El termini màxim de presentació d'imatge és el 28 de maig a la mitjanit. Els premis es lliuraran l'1 de juny al Museu de la Pell.
  • Del 2 al 16 de maig, exposició itinerant El tabac al descobert, cedida per la Diputació de Barcelona, a l’Espai Cívic Centre (c/ Trinitat, 12).
  • Del 18 de maig al 8 de juny, exposició de les fotos del concurs dels anys anteriors a Espai Cub. Al Museu de la Pell.
  • La setmana del 21 de maig a la Fundació Sanitària Sant Josep es faran diferents tallers de conversa amb el lema “Viu a sac sense tabac”, amb especial implicació dels residents de la Llar Verdaguer.
  • Exposició sobre el tabac al CAP Igualada Nord (c/ Bèlgica, 5) a partir del 28 de maig.
  • El 4 de juny a les 8:45h, programa La Píndola a Ràdio Igualada (103.2 FM) amb Xavi Cantero i M. Carme Oliver, referents del tabaquisme de l’EAP Igualada Urbà.
  • El 31 de maig, professionals del grup GIA posaran una carpa a la Plaça de Cal Font de 17 a 20h on donaran informació diversa sobre el tabac: quant es gasta en tabac a Igualada? Quins són els principals motius per deixar de fumar?. El Consorci Sociosanitari d’Igualada donarà un xupa-xups a tothom que s’acosti a la taula situada a la plaça.

  • Compartir