Sou a: Inici / Noticies / Ajuts per estudis postuniversitaris i premis a l'excel·lència

Ajuts per estudis postuniversitaris i premis a l'excel·lència

En els dos casos, el termini de sol·licitud romandrà obert entre el 26 de juny i el 21 de juliol i només hi podran optar els empadronats a la ciutat
19-06-2017

L’Ajuntament d’Igualada obre dilluns vinent el termini per sol·licitar subvencions per cursar estudis de postgraduació universitària i per optar a premis a l’excel·lència acadèmica. En els dos casos, el termini de sol·licitud romandrà obert entre el 26 de juny i el 21 de juliol i només hi podran optar les persones empadronades a la ciutat des de sis mesos abans de la sol·licitud. Es pot consultar tota la informació i les bases específiques accedint AQUÍ, trucant al telèfon 93 803 19 50 o visitant l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la Plaça de l’Ajuntament, 1.

Pel que fa a la primera modalitat proposada, els ajuts per estudis de postgraduació universitària, hi poden optar aquells que aquest mateix curs hagin estat matriculats en estudis de nivell 3 –màster– i que hagin aprovat un mínim de 30 crèdits. Si s’han aprovat entre 30 i 59 crèdits l’ajut podrà ser de fins a 500 euros i, si se n’han aprovat 60 o més, podrà ser de fins a 800 euros. Aquest és un ajut per al pagament de la matrícula però, en cap cas, podrà superar l’import total de la mateixa.

La subvenció és compatible amb qualsevol altra per aquest mateix concepte, tret que s’hagi obtingut una beca de caràcter general del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per al mateix curs. Els beneficiaris dels ajuts municipals, però, hauran de comunicar obligatòriament a l’Ajuntament qualsevol altra subvenció que hagin obtingut pel mateix concepte.

El mateix 26 de juny s’obre la convocatòria de premis per als estudiants que hagin obtingut les millors qualificacions a la Selectivitat, als cicles formatius de Formació Professional i d’Arts Plàstiques i Disseny o en estudis de grau universitari.

S’han establert quatre categories de premis per estudis finalitzats i una categoria per estudis en curs. Dins d’aquestes, s’atorgaran cinquanta premis en total: deu premis als millors resultats obtinguts a la Selectivitat, deu premis per estudis de cicles formatius de grau mitjà finalitzats, deu premis per estudis de cicles formatius de grau superior finalitzats, deu premis per estudis de grau universitaris finalitzats i, finalment, deu premis per als millors resultats d’estudiants de grau universitari en curs.

Cada premi estarà dotat amb 1.000 euros. Tots aquells que hi vulguin optar hauran d’acreditar convenientment les seves qualificacions i totes les candidatures seran avaluades per una comissió de selecció.

  • Compartir