Sou a: Inici / Noticies / Arrenquen les lligues Futbol 7 i bàsquet d'aficionats

Arrenquen les lligues Futbol 7 i bàsquet d'aficionats

Hi participen quinze equips de futbol i nou equips de bàsquet, que es troben els vespres dels dies laborables per disputar els seus partits.
30-11-2015

La 12a Lliga de Futbol 7 Ciutat d’Igualada i la 14a Lliga d’Aficionades de Bàsquet, totes dues impulsades des del servei d’Esports de l’Ajuntament, es troben en plena competició des del mes d’octubre. Enguany, es compta amb la participació de quinze equips de futbol 7 i de nou equips de bàsquet. Les competicions de lleure es duen a terme els vespres dels dies laborables entre setmana i reuneixen nombrosos jugadors, que es troben per passar una bona estona, al mateix temps que practiquen l’esport que els agrada.

Els equips que formen la lliga de futbol 7 són Anònimus, Bar Granada, Castolo FC, Crostó Restaurant, El Racó dels Miquelets, Els Titus del Niu, Kastanykas, Onfirenord, Penya Blaugrana d’Igualada, Penya Blaugrana de Castellolí, Sparta F7, Tirado Instal·lacions FCC GAS i el Vanhouten’s FC.

I les formacions que integren la competició de bàsquet són AK Team, CB Cervera Veteranes, CBE Xipirones, Escola Pia, Maristes Igualada, MDP Team, Òdena Club Bàsquet, S.E. Casal Català i The Majors.

Arribats a la novena jornada de la competició de Futbol 7 és líder en solitari l’equip del Bar Salus, amb 2 punts d’avantatge sobre l’equip The Old School. En la competició de bàsquet, que es troba actualment en la seva quarta jornada, el lideratge de la competició el comparteixen els equips del CB Cervera de Veteranes i el CBE Xipirones, seguides de ben a prop l’equip MDP Team.

Per més informació dels campionats, es pot consultar el web www.esportigualada.cat.

 

 

 

  • Compartir
Pertany a: