Sou a: Inici / Noticies / Convocatòria de projectes innovadors

Convocatòria de projectes innovadors

'080 - Que et conegui el món creatiu! powered by Pechakucha' serà una trobada en què es buscaran noves idees, experiències o projectes en diferents camps creatius
22-12-2017

El projecte innovador ACTE II: Teixint Idees i xarxes, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i que compta amb la participació també de l'Ajuntament d'Igualada, promou accions de suport al sector tèxtil català i, en aquest marc, s’ha previst un nou esdeveniment per a la propera edició de la 080 Bcn Fashion.

El 080 - Que et conegui el món creatiu! powered by Pechakucha tindrà lloc el 2 de febrer a Barcelona i serà una trobada interdisciplinària en què es buscaran noves idees, experiències o projectes que es vulguin compartir en els camps de l’arquitectura, la sociologia, el disseny gràfic, la moda, la música, la fotografia, el disseny industrial, la creació multimèdia o la publicitat. L’organització triarà deu ponents que disposaran de 6 minuts i 40 segons per explicar els seus projectes a través de vint diapositives. És a dir, tindran 20 segons per explicar cada diapositiva, que aniran passant automàticament.

Per escollir els participants, l’organització tindrà com a principal criteri de selecció la originalitat: idees noves i que els ponents realitzin una presentació diferent i original.

Per a participar-hi, cal inscriure’s abans del 19 de gener AQUÍ.

  • Compartir