Sou a: Inici / Noticies / Cultura en Família proposa 'Escultures de llum'

Cultura en Família proposa 'Escultures de llum'

Es tracta d’una proposta que permetrà jugar amb prismes, unir colors o reproduir els experiments de Newton i altres científics.
09-11-2015

El diumenge, 15 de novembre, a les 12h, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia acull el taller experimental Escultures de llum, coincidint amb la celebració de la Setmana de la Ciència i l’Any Internacional de la Llum. L’edat recomanada per a participar-hi és a partir de 6-8 anys i l’aforament és limitat.

Es tracta d’una proposta per jugar amb prismes, unir colors o reproduir els experiments de Newton i altres científics, crear combinacions sorprenents i gaudir de la màgia de l’observació de l’interior d’objectes transparents per descobrir com es comporta la llum en el seu interior.

Els responsables de l’activitat són els promotors del projecte Difusió del Coneixement Científic de l'Associació Pèndulum. Treballen amb escoles, instituts, universitats i associacions, amb la voluntat d’aportar un component vivencial, amb metodologies que fomenten la creativitat multidisciplinària i que donen suport a l'ensenyament de les ciències experimentals. 

El Museu de la Pell celebra, amb aquest acte, la Setmana de la Ciència que impulsa la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i l’Any Internacional de la Llum i de les tecnologies basades en la llum. El taller està inclòs també en el programa Cultura en Família, que organitza el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, juntament amb el Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, la Biblioteca Central, el Museu de la Pell i la programació estable de teatre de Xarxa Igualada. Un seguit d’activitats variades, com ara contacontes, cinema en català, teatre, espectacles musicals i tallers, per a gaudir en família al llarg dels diumenges de tardor.

  • Compartir