Sou a: Inici / Noticies / De Pell Sensible recorda dissabte Konstandinos Kavafis

De Pell Sensible recorda dissabte Konstandinos Kavafis

El recital anirà a càrrec de l’actor Fèlix Pons i del guitarrista Jordi Busquets, que presentaran una versió nascuda de l’admiració pel poeta.
14-12-2015

El proper dissabte, 19 de desembre, a les 20h, tindrà lloc a l’antiga adoberia de Cal Granotes un nou recital del cicle De Pell Sensible, en aquesta ocasió dedicat a Konstandinos Kavafis, sota el títol Cos meu recorda.

Konstandinos Petru Kavafis (1863-1933) va ser un poeta d’arrels gregues, nascut i mort a Alexandria (Egipte), que va esdevenir una de les figures literàries més importants del segle XX i un dels majors exponents del renaixement de la llengua grega moderna. Interessat per la història, va compondre amb freqüència poemes, no sobre grans moments històrics sinó sobre les decadències que els seguien, com el famós Esperant els bàrbars, El Déu abandona Antoni o Ítaca, algunes de les frases dels quals han passat a ser proverbials. L’amor furtiu, la sensualitat, els personatges antiherois, gairebé sempre ens moments intemporals, estan també molt presents a la seva obra. Inspirador d’altres poetes, molts músics han recollit i musicat les seves creacions.

El recital anirà a càrrec de l’actor Fèlix Pons i del guitarrista Jordi Busquets, que presentaran una versió nascuda de l’admiració pel poeta, afegint petits detalls de música i cançons que els inspira cada una de les peces que llegeixen.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada al preu de 6 euros al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o una hora abans de l’espectacle a la taquilla de Cal Granotes al preu de 8 euros. L’aforament està limitat a noranta persones.

  • Compartir