Sou a: Inici / Noticies / Dissabte, 1 de juliol, torna el Certamen de Música Jove

Dissabte, 1 de juliol, torna el Certamen de Música Jove

En aquesta ocasió, l’esdeveniment tindrà lloc a la Plaça de Catalunya, acostant novament el talent dels grups joves al públic igualadí
28-06-2017

Per dotzè any consecutiu, el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada organitza el Certamen de Grups de Música Jove, que se celebrarà el proper dissabte, 1 de juliol, a partir de les 21:30h a la Plaça de Catalunya, davant les cotxeres dels Moixiganguers d’Igualada.

Aquest any es consoliden les novetats de l’any passat. D’una banda, i per tal d’apropar la iniciativa a un major nombre de joves, se celebra a l’exterior i prop del centre, mantenint les inscripcions obertes a tots els joves de la comarca. De l’altra, per tal de promoure el certamen i els seus participants, s’ha difós l’esdeveniment a través de diferents mitjans de comunicació, que han publicat les seves entrevistes, la seva música i diverses fotografies.

Hi actuaran un total de nou grups, dividits en tres categories. Concretament, JoKB, Juan José C. Gómez, Fransie Klaas, Marina Freixas, Ganso, Miguel Díaz, Jaharmony and the Soul Rebels, Tellurian Dogma i Carlos Gómez.

El premi per a la categoria de Música Electrònica i Nous Formats és de 400 euros i una actuació a la Festa Major d’Igualada de l’any vinent amb una remuneració de 200 euros. En la categoria de Solistes, el premi és de 400 euros i la invitació a actuar al Voilà! de Manresa, també amb una compensació econòmica de 200 euros. En la categoria de Grups Musicals el premi és de 800 euros i una actuació com a convidats a la Festa Major d’Igualada de l’any vinent, amb una compensació de 500 euros. A més dels premis de les categories esmentades, que atorgarà un jurat professional, tots els assistents podran votar la seva proposta preferida, que guanyarà el Premi del Jurat Popular, de 200 euros. El lliurament de premis es preveu a partir de les 2h de la matinada.

Les propostes d’enguany són molt diversificades, amb estils de música per a tots els gustos, amb aires de reggae, rock progressiu, hip-hop, balades pop, dubstep, mestissatge i, fins i tot, rumba i flamenc. Els detalls del certamen es poden consultar en aquest WEB.

  • Compartir