Sou a: Inici / Noticies / El FineArt presenta la seva imatge per l'edició 2018

El FineArt presenta la seva imatge per l'edició 2018

El festival fotogràfic es celebrarà entre el 23 de febrer i el 18 de març en diferents espais d'Igualada
10-01-2018

FineArt Igualada, que tindrà lloc del 23 de febrer al 18 de març, ja té imatge per a la seva sisena edició. La tradició de FineArt és presentar una imatge nova cada any, que faci d’enllaç durant tota l’edició, per tal de captivar al públic i donar dinamisme.

Enguany el festival presenta una imatge on la càmera i la fotografia es transformen, gràcies a FineArt, en una invasió, quasi literal, per tots els carrers d’Igualada. La nova línia estètica ha estat presentada aquest dimecres: una imatge trencadora, moderna i atrevida. En la presentació han intervingut el regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament, Pere Camps, l’organitzador del festival, Ramon Muntané, i els dissenyadors de la imatge d’aquesta edició de FineArt Igualada, Albert Vendrell, Albert Solé i Pau Parcerisas, membres de Quartada estudi.

Quartada estudi, disseny i comunicació, està format per quatre joves anoiencs apassionats pel disseny que han realitzat treballs tals com l’audiovisual sobre les noves tendències en el consum al detall per RetaiLink; la imatge de la nova cervesa de La Lenta, la Golden Koeman; i el cartell de l’última edició del Vadefoodies, entre molts d’altres.

En paraules de Pere Camps, “Igualada viurà una ‘invasió’, més que mai i molt ben dit, d’art fotogràfic, gràcies al festival de FineArt Fotografia, en 28 espais afectats de bellesa i de cultura. És un moment per veure la nostra ciutat i poder descobrir o redescobrir llocs on la fotografia ens portarà”. Després de l’excel·lent acollida de les passades edicions, que han consolidat el festival com un dels referents dels circuits fotogràfics arreu de l’Estat, es pretén si més no igualar les xifres i, sobretot, gaudir de la fotografia i dels espais que es transformen en fotografia arreu de la ciutat.

Igualada viurà, durant vint-i-quatre dies, la sisena edició de FineArt amb quaranta exposicions escampades en la vintena d’espais singulars de la ciutat, convertits en sales d’exposició per uns dies. Espais que, com cada any, es trien amb cura per tal d’enllaçar les sales d’exposicions professionals, amb l’encant del centre de la capital de l’Anoia. Autors com Joan Colom, Manuel Vilariño, Judith Prat, Xavi Bou, Jordi Camí i Sandra Balsells, entre d’altres, faran les delícies dels visitants.

(*informació via FineArt Igualada)

  • Compartir