Sou a: Inici / Noticies / 'El guardián invisible', dijous al Cicle Gaudí

'El guardián invisible', dijous al Cicle Gaudí

L'adaptació al cinema de la primera novel·la de 'La Trilogia del Baztán' és la nova proposta a Igualada d'aquest cicle de cinema en català
12-06-2017

El proper dijous, 15 de juny, a les 20h, el Cicle Gaudí de cinema català porta a l'Ateneu Cinema d'Igualada el film El guardián invisible. Dirigida per Fesrnando González Molina i protagonitzada per Marta Etura, Elvira Mínguez i Francesc Orella, es basa en la novel·la del mateix nom escrita per Dolores Redondo, el primer capítol de la denominada Trilogia del Baztán.

Als marges del riu Baztán, a Navarra, apareix el cos nu d'una adolescent en circumstàncies que relacionarien aquest crim amb un altre assassinat succeït un mes enrere. La inspectora Amaia Salazar dirigeix la investigació, que la portarà al poble d'Elizondo, on va créixer i d'on ha intentat fugir tota la seva vida. Enfrontada a les complicades derivacions del cas i als seus propis fantasmes, la seva investigació és una carrera contra el rellotge per trobar un assassí implacable en una terra fèrtil i plena de supersticions i bruixeria. Es poden adquirir les entrades anticipadament en aquest WEB.

El Cicle Gaudí· El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que vol contribuir a la difusió de les produccions cinematogràfiques catalanes. Després d'una primera programació que es va dur a terme l'any 2016 amb molt bona acollida per part del públic, aquest 2017 el cicle es desenvolupa en una trentena de sales de les quatre províncies catalanes. Es pot consultar més informació de la proposta AQUÍ.

  • Compartir