Sou a: Inici / Noticies / Els joves inicien l'estiu amb la Holi Bubble Fest

Els joves inicien l'estiu amb la Holi Bubble Fest

La festa, que va tenir lloc a les antigues piscines del Requesens, va comptar amb pols de colors, escuma, música i ball.
28-06-2016

Coincidint amb l’arribada de l’estiu, el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada ha organitzat diferents activitats per als joves de la ciutat. El passat dimecres, 22 de juny, es va celebrar la primera edició de la Holi Bubble Fest a les antigues piscines dels Requesens d’Igualada. L’activitat, totalment gratuïta, va néixer a partir de la festa Holi Colors organitzada l’any passat, coincidint amb l’acabament del curs escolar i incloent-hi, enguany, nombroses novetats.

Ha estat organitzada fruit de la col·laboració entre dos projectes protagonitzats per joves: dels corresponsals de La Kaserna en diferents instituts de la ciutat i d’un grup de nois i noies sorgit del projecte Impuls, que segueix el model de pressupostos participatius per a promoure la ciutadania activa entre els joves de la ciutat.

Durant la festa, a més de la música que van oferir Ferran Olmedo i els Ignite Atlants, s’hi van sumar les actuacions de ball dels grups de Bollywood Igualada i els Kousinz. Una altra novetat va ser la festa de l’escuma, que va acompanyar la pols de colors de la festa Holi.

Vista la gran participació de l’any passat, aquest any s’ha celebrat l’arribada de l’estiu en un lloc més ampli, que ha permès acollir 1.300 participants amb ganes de passar-s’ho bé a ritme de música, balls, colors i bombolles.

  • Compartir
Pertany a: