Sou a: Inici / Noticies / Finalitza l'acompanyament en la tramitació de beques

Finalitza l'acompanyament en la tramitació de beques

S'ha assessorat un total de 134 joves en la tramitació de beques per als seus estudis postobligatoris
16-10-2018

El Punt d’Informació juvenil La Kaserna d'Igualada i l’Oficina Jove de l’Anoia han col·laborat novament per a oferir el servei d’informació i acompanyament a joves estudiants de la comarca en la tramitació de beques d'estudis postobligatoris: Batxillerat, cicles formatius, graus, postgraus i màsters universitaris. Se'ls ha facilitat informació dels ajuts existents, del seu funcionament i dels requisits i se'ls ha donat suport en aspectes més pràctics, com ara la compleció i enviament de les sol·licituds. 

S’ha ofert el servei tres dies per setmana en horaris de matí i tarda, des del mes de setembre i fins el 15 d’octubre. En aquest temps s'han fet diferents sessions grupals a La Kaserna i s’ha donat suport a 134 joves estudiants i famílies de tota la comarca en el procés de tramitació de beques. Alhora, s’ha aprofitat per resoldre els diversos dubtes. Tant els usuaris del servei com les professionals que l’han dut a terme en fan una valoració molt positiva.

Per contactar amb el Punt d’Informació Juvenil de La Kaserna es pot trucar al 93 804 18 01 i, per fer-ho amb l’Oficina Jove de l’Anoia, cal fer-ho al 93 805 15 85.

 

  • Compartir