Sou a: Inici / Noticies / Igualada es mulla per l'Esclerosi Múltiple

Igualada es mulla per l'Esclerosi Múltiple

La piscina de l'Infinit va aplegar unes tres-centes persones, que van nedar 61.625 metres i, en total, es va aconseguir recaptar 1.348 euros.
12-07-2016

Més de sis-centes piscines d’arreu de Catalunya van adherir-se el passat 10 de juliol a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, celebrada arreu del país el passat diumenge 10 de juliol. I, un any més, els igualadins no van fallar a aquesta cita solidària per lluitar contra aquesta malaltia. La piscina de l'Infinit va aplegar unes tres-centes persones, que van nedar 61.625 metres i, en total, es va aconseguir recaptar 1.348 euros, entre la venda d’entrades, de material i donatius.

Què és l'esclerosi múltiple? · L'esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal. Les fibres nervioses estan envoltades i protegides per la mielina, una substància composta per proteïnes i greixos, que facilita la conducció dels impulsos nerviosos. Si la mielina és destruïda o malmesa, l'habilitat dels nervis per conduir els senyals des de i al cervell, s'interromp i aquest fet produeix l'aparició dels símptomes de la malaltia.

  • Compartir