Sou a: Inici / Noticies / Igualada organitza 48 activitats musicals amb motiu de la celebració de Santa Cecília

Igualada organitza 48 activitats musicals amb motiu de la celebració de Santa Cecília

30-10-2019

El Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada ha editat un programa que recull les activitats musicals que es duran a terme al voltant de la Festa de Santa Cecília, patrona de la música, des de final d’octubre fins a principi de desembre.

El programa inclou una programació molt variada que inclou 48 esdeveniments musicals. L’agenda inclou sessions de Músiques de Butxaca, retransmissions d’òpera i sarsuela a l’Ateneu, a més de diversos concerts, cicles, festivals, presentacions de llibres i un club de lectura.

El programa ha estat presentat aquest dimecres pel regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, i la directora de l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada, Maria Queralt Martí. Camps ha volgut destacar de manera especial per la seva rellevància, la Interpretació Participativa de “Mil Anys” de Valentí Miserachs i Antoni Dalmau, que anirà a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia i cent cantaires de la ciutat, sota la direcció de Josep Miquel Mindan. Aquesta activitat, que és organitzada per l’Ajuntament i la Comissió del Mil·lenari, tindrà lloc el dia 24 de novembre a les 6 de la tarda, a la Basílica de Santa Maria. El preu de les entrades és d’entre 9 i  15 €.

Pel que fa als concerts, cal esmentar el de 2 princeses barbudes, organitzat per la Xarxa; el del Quartet Altimira, en el marc del lliurament dels Premis Ciutat d’Igualada; Cants a la Natura, a càrrec de la Capella de Música de la Tossa, o el concert de Marina Torra i Miquel Villalba, organitzat per AUGA.

D’altra banda, també s’ha programat el XIV cicle de concerts de professorat de l’ECMMI a l’escola i al Teatre de l’Aurora i les activitats relacionades amb la música que tindran lloc a la Biblioteca Central, a més d’un concert de les igualadines Gemma i Laia.

Cal destacar, finalment, l’apartat de Música per la ciutat, organitzat i coordinat per l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada, que inclou una sèrie de concerts i assaigs oberts en diferents espais del municipi, com la Residència Pare Vilaseca, la Biblioteca Central, la Ludoteca Sant Miquel, el Centre de Dia Montserrat,  la Residència Viu Bé i al vestíbul i altres sales de la mateixa escola.

  • Compartir