Sou a: Inici / Noticies / Inscripcions de comparses per la rua de Carnaval 2019

Inscripcions de comparses per la rua de Carnaval 2019

Les comparses han de comptar amb un mínim de deu membres i l’organització lliurarà fins a quinze diferents premis a les més elaborades
11-02-2019

El dissabte, 2 de març, a les 18:30h, Igualada viurà una nova edició de la tradicional rua de Carnaval. La celebració, que coordina un any més el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament, seguirà un recorregut que sortirà des de la Plaça de La Masuca i finalitzarà a la Plaça Cal Font, on es llegirà el pregó i es lliuraran els premis a les millors comparses. Aquest 2019, l’encarregada de portar la carrossa del Rei Carnestoltes i elaborar el pregó serà la Coral Gatzara, que celebra el seu cinquantenari.

El termini d’inscripcions per concursar i participar a la rua s’ha obert entre els dies 11 i 22 de febrer i la informació i la butlleta es poden trobar AQUÍ. Caldrà formalitzar-les a les oficines del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament, a la Plaça Sant Miquel, 12. Les comparses hauran de tenir un mínim de deu membres i s’atorgaran cinc premis de cinc-cents euros i deu de dos-cents euros, amb trofeus també per les tres millors comparses.

  • Compartir