Sou a: Inici / Noticies / Inscripcions per al tercer Stage de Banda Simfònica

Inscripcions per al tercer Stage de Banda Simfònica

Es treballarà un repertori d’obres originals per a banda simfònica i transcripcions d’obres clàssiques, de cinema, musicals i música catalana.
13-09-2016

Dijous, 15 de setembre, s’obren les inscripcions per la tercera edició de l’Stage de Banda Simfònica d’Igualada, que es va iniciar l’any 2014. L’objectiu és potenciar la interpretació de repertori simfònic per a aquesta formació, integrada per instruments de vent, percussió i arcs greus. Gràcies a iniciatives com aquesta, actualment Igualada compta amb una activitat important en aquest gènere.

S’hi pot inscriure gratuïtament qualsevol intèrpret de flauta travessera, oboè, clarinet, saxòfon, fagot, trompa, trompeta, fiscorn, bombardí, tuba, percussió, violoncel i contrabaix que estigui estudiant grau mig de l’instrument o tingui un nivell equivalent als primers cursos. Es treballarà un repertori d’obres originals per a banda simfònica i transcripcions d’obres clàssiques, repertori de cinema i musicals i  música catalana

L’stage també dóna l’opció d’inscriure’s a alumnes de nivell elemental en qualitat d’oients. En aquest cas podran participar de totes les activitats complementàries, assistir als assaigs en les peces de més complexitat i, en funció del seu nivell, incorporar-se a algunes peces més senzilles del repertori.

Aquest és un acte organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i produït per l’entitat Contrapunt, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música d’Igualada (EMMI) i de la Banda de Música d’Igualada. Concepció Ramió, directora actual de la Banda de Música d’Igualada, és la impulsora i directora i, en aquesta edició, Francesc Gregori, professor a  l’EMMI, serà el director convidat.

Se celebrarà a l’Escola de Música d’Igualada els dissabtes, 15 i 29 d’octubre i 12 i 26 de novembre. L’acte inaugural, obert a tothom, tindrà lloc el dissabte, 15 d’octubre, a les 13:15h i el concert de cloenda es farà al Teatre Municipal l’Ateneu, el diumenge, 27 de novembre, a les 12h.

El termini d’inscripció romandrà obert fins el 7 d’octubre i les inscripcions on-line es poden fer en aquest mateix web. Es pot demanar més informació als telèfons 93 807 80 21 i  93 804 08 84 o al correu electrònic .

  • Compartir