Sou a: Inici / Noticies / La Diputació realitza el cens d’activitats i establiments d’Igualada

La Diputació realitza el cens d’activitats i establiments d’Igualada

El cens aporta a l’Ajuntament informació que li serveix per a múltiples àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica
15-12-2017

La Diputació de Barcelona ha finalitzat el cens d’activitats públiques i privades i d’establiments del terme municipal d’Igualada. Aquest cens recull, en una base de dades que s’elabora mitjançant l’aplicació informàtica Gestor d'Informació d'Activitats (GIA), un total de total de 3.431 iniciatives tan públiques com privades en el conjunt del municipi. La finalitat d’aquest cens és millorar la gestió administrativa de les activitats i que totes les àrees de l’Ajuntament treballin amb la mateixa base de dades de manera que puguin treballar de manera més transversal i coordinada.

Les dades que figuren al cens fan referència a l’empresa o persona titular de l’activitat, l’emplaçament, la classificació segons la normativa que regula el règim d’intervenció de les activitats, la data de la llicència o de la comunicació i les dades tècniques relacionades amb cadascuna de les activitats.

A més de millorar la gestió administrativa de les activitats, el cens aporta a l’Ajuntament informació que li serveix per a múltiples àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica. El cens, a més, conté les coordenades de tots els establiments per la qual cosa es pot bolcar en el Sistema d'Informació Geogràfica (SIG) que utilitzi l’Ajuntament i es pot actualitzar fàcilment mitjançant la mateixa aplicació GIA.

(*informació via Diputació de Barcelona)

  • Compartir