Sou a: Inici / Noticies / La fira tèxtil BSTIM ja prepara la seva edició 2019

La fira tèxtil BSTIM ja prepara la seva edició 2019

Tot i que enguany no hi ha edició de la Fira, que ha passat a tenir periodicitat biennal, des de l’organització treballen per fer que l’edició 2019 compti amb més expositors i compradors
01-02-2018
La fira tèxtil BSTIM ja prepara la seva edició 2019

Foto: BSTIM

La passarel·la 080 Barcelona Fashion ha estat el marc escollit per presentar la imatge gràfica de la propera edició de la fira tèxtil BSTIM i per revelar-ne les dates: tindrà lloc els dies 6 i 7 de març de 2019. La quarta edició de la fira, doncs, ja queda fixada al calendari i les entitats organitzadores –Fira d’Igualada i l’agrupació tèxtil FAGEPI- ja han començat a treballar en les tasques de difusió de l’esdeveniment amb l’objectiu d’aconseguir reunir més expositors i visitants que mai.

L'anunci s'ha fet aquest migdia al recinte modernista Sant Pau on se celebra la 080, i hi han estat presents l'alcalde d'Igualada Marc Castells, la Primera Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament d'Igualada Àngels Chacón, el regidor de promoció cultural Pere Camps, el president de Fira d'Igualada Joan Domènech, el nou president de l'agrupació tèxtil Fagepi Josep Ignasi Reixach i el seu predecessor Joan Gabarró, i el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya Miquel Rodríguez.

La darrera edició de BSTIM, que va tenir lloc el passat mes de febrer de 2017, va reunir a Igualada una seixantena d’expositors i 1.400 visitants, una xifra similar a les dues edicions anteriors. Els expositors eren principalment tallers que fabriquen peces acabades de confecció i gènere de punt, i els visitants majoritàriament responsables de compres, dissenyadors i distribuïdors de marques de moda europees interessats en trobar proveïdors de proximitat, i venien de diversos països d’arreu del món com Rússia, Anglaterra, Suècia, Holanda i Itàlia.

Després d’haver celebrat tres edicions i haver-se consolidat com una cita de referència per expositors i visitants, l’organització va apostar per celebrar BSTIM cada dos anys per tal d’adaptar-se a la pròpia dinàmica del mercat tèxtil, ja que en un sol any el sector industrial no incorpora prou novetats i les empreses productores no generen noves capacitats o serveis que s’hagin de presentar a marques i distribuïdors.

BSTIM, fira de referència · La fira tèxtil BSTIM (Best Solutions in Textile Manufacturing) és l’única fira de producció tèxtil de l’Estat espanyol i té com a objectiu estimular la fabricació tèxtil de proximitat i enfortir la indústria local. Està organitzada per Fira d'Igualada i l'agrupació tèxtil FAGEPI amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada. La quarta edició se celebrarà els dies 6 i 7 de març de 2019 a Igualada.  

(*informació via Fira BSTIM)

  • Compartir