Sou a: Inici / Noticies / 'La llamada', nova proposta a Igualada del Cicle Gaudí

'La llamada', nova proposta a Igualada del Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntament
12-02-2018

El proper dijous, 15 de febrer, el Cicle Gaudí torna a l'Ateneu Cinema d'Igualada projectant el film La llamada (2017). Dirigida per Carlos Marqués-Marcet, la protagonitzen Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo, Richard Collins-Moore, María Isabel Díaz, Secun De La Rosa i Esti Quesada .

Comèdia musical · Ambientada a Segòvia, narra la història de Maria i Susana, dos adolescents de 17 anys que es troben en el campament d'estiu cristià La brúixola. Totes dues senten passió pel reggaeton i l'electro-llatí, però les aparicions de Déu a Maria començaran a canviar les seves vides. És una adaptació cinematogràfica del musical homònim de l'any 2013, que porta ja tres temporades en cartell.

Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó, Viviremos firmes en la fe. La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I la María i la Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a la María una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston. La Llamada és una epopeia en clau Disney amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.

Es poden adquirir les entrades anticipadament en aquest WEB.

El Cicle Gaudí · El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntaments, que vol contribuir a la difusió de les produccions cinematogràfiques catalanes. Després d'una primera programació que es va dur a terme l'any 2016 amb molt bona acollida per part del públic, aquest curs 2017/2018 el cicle es desenvolupa en una trentena de sales de les quatre províncies catalanes.

Es pot consultar més informació de la proposta AQUÍ.

  • Compartir