Sou a: Inici / Noticies / La Mostra obre el període d'inscripcions de companyies

La Mostra obre el període d'inscripcions de companyies

Les sol·licituds per a l'edició 2017 es formalitzaran en línia a través del portal de La Mostra i romandran obertes fins el proper 15 de setembre.
18-07-2016

El passat 15 de juliol es va obrir el període d’inscripcions de les companyies per sol·licitar actuar a la 28a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, que es durà a terme del 30 de març al 2 d’abril de 2017.

Les sol·licituds es formalitzaran en línia a través del WEB de La Mostra i romandran obertes fins al 15 de setembre. Hi poden optar totes les companyies professionals que presentin propostes escèniques adreçades a un públic infantil, juvenil o familiar.

La direcció artística de la fira valorarà els espectacles per la seva qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format. Hi tenen cabuda tots els gèneres, tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també s’inclouran formacions procedents de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.

El 2016, la fira va programar 56 espectacles (16 estrenes) seleccionats entre més de 430 propostes rebudes, la xifra més alta registrada fins al moment, fet que demostra la importància de La Mostra com a punt estratègic del sector de les arts escèniques per a tots els públics.

La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil · La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectiu nodrir les programacions familiars d’arreu del país. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La 28a edició se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril de 2017.

(*informació via La Mostra d'Igualada)

  • Compartir