Sou a: Inici / Noticies / La pintura de Rafael Moreno, a La Sala Municipal d'Exposicions

La pintura de Rafael Moreno, a La Sala Municipal d'Exposicions

Especialitzat en el retrat del natural, pinta a la dècada dels setanta nombrosos personatges representatius de la cultura i la societat
08-01-2018

La Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada, situada al carrer Garcia Fossas número 2, acollirà entre el 17 de gener i l’11 de febrer l’exposició Realismo espiritualizado, amb obres de Rafael Moreno.

Aquest pintor, nascut a Còrdova el 1945, acumula prop de mig segle de trajectòria artística. De vocació molt primerenca, es va formar en dibuix clàssic, va estudiar a les escoles de Belles Arts de Sevilla i Madrid i es va llicenciar per la Universitat Complutense. Especialitzat en el retrat del natural, pinta a la dècada dels setanta nombrosos personatges representatius de la cultura i la societat, com ara Cela, Aleixandre, Espriu, Buero Vallejo, Luca de Tena, Dexeus, Rodríguez de la Fuente o Mingote, entre molts altres. A partir dels anys vuitanta, Moreno es va especialitzar en el bodegó, una temàtica en què va assolir les darreres cotes de la sensibilitat, iniciant també una col·laboració amb el diari ABC en què dibuixava personatges famosos. El 2003 va fer una pausa en la seva carrera, reprenent-la cinc anys més tard.

Aquest 2018, la seva obra arriba a Igualada. La inauguració de Realismo espiritualizado tindrà lloc el dimecres, 17 de gener, a les 19:30h.

  • Compartir
Pertany a: