Sou a: Inici / Noticies / Laura Juan guanya el 5è concurs de portades per la igualtat de la MICOD

Laura Juan guanya el 5è concurs de portades per la igualtat de la MICOD

La participació enguany ha estat elevada, amb quinze persones participants de tota la Mancomunitat, nou dones i sis homes.
09-02-2018

El passat 1 de febrer es va reunir el Jurat de la cinquena edició del Concurs de Portades per la Igualtat de Gènere de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD), amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. En van formar part Maria José Galera, representant de Dones amb Empenta; Mireia Rubio, representant de la Plataforma Feminista de l’Anoia; Engràcia Dalmases i Maria Recio, representants del Fòrum de Dones d’Òdena; Jaume Enrich, professor de l’escola EMA Gaspar Camps i Mireia Prat, Agent d’Igualtat de la MICOD.

La participació enguany ha estat elevada, amb quinze persones participants de tota la Mancomunitat. Nou de les persones concursants han estat dones i sis homes. El jurat, un cop vistes totes les obres i seleccionades d’acord amb el que establien les bases reguladores del concurs, va acordar concedir el premi a Laura Juan López.

El cartell guanyador serà la portada de l’agenda d’actes que coordina la Mancomunitat de la Conca d’Òdena. Aquesta agenda inclou totes les activitats que s’organitzen amb motiu del 8 de Març des de diverses entitats de dones, altres entitats i també els mateixos ajuntaments.

Des de la Mancomunitat es vol destacar i agrair l’alta participació i es convida la ciutadania a visitar l’exposició de tots els cartells presentats, la primera quinzena de març a Can Papasseit de Vilanova del Camí.

L’entrega del premi, dotat amb 300 euros, tindrà lloc el dijous, 8 de març a les 19h, a la Biblioteca Central d’Igualada, en l’acte central del Dia Internacional de les Dones.

  • Compartir