Sou a: Inici / Noticies / Lliurats els segons premis d'excel·lència i subvencions per estudiants

Lliurats els segons premis d'excel·lència i subvencions per estudiants

Aquestes convocatòries tenen la voluntat de reconèixer l’esforç i el talent dels estudiants d’Igualada en diferents àmbits formatius
03-12-2018

El Teatre Municipal l’Ateneu ha acollit aquest diumenge, 2 de desembre, l’acte de lliurament dels Premis d’Excel·lència per als millors estudiants de Selectivitat, Cicles Formatius de Formació Professional i d’Arts Plàstiques i Disseny i de Grau Universitari corresponents al curs 2017/2018. També s’han concedit prop de dues-centes subvencions de grau i de postgraduació universitària.

Es tracta de la segona convocatòria d’aquests premis i ajuts, que l’Ajuntament d’Igualada va començar a impulsar l’any passat, amb la voluntat de reconèixer l’esforç i el talent dels estudiants en diferents àmbits formatius. En concret, en aquesta edició s’han lliurat 23 premis d’excel·lència, dotats amb 1.000 euros cadascun, a les 10 millors notes de la Selectivitat, als 5 millors alumnes en Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d’Arts Plàstiques i Disseny i als 8 millors estudiants de Grau Universitari. A continuació s’han atorgat 194 ajuts a estudiants de Grau i Postgrau Universitari, 75 que van superar entre 30 i 59 crèdits, i 119 que van superar més de 59 crèdits. El lliurament dels premis i les subvencions ha anat a càrrec de l’alcalde, Marc Castells, i de la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats, Patrícia Illa.

L’acte ha estat conduït pel periodista de Ràdio Igualada, Xavier Dàvila, i ha comptat amb les actuacions del trio format per la vocalista Maria Arenzana, el pianista Gabriel Mastronardi i el guitarrista Marce Valente.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir