Sou a: Inici / Noticies / Marcel Gros exposa les seves creacions gràfiques a 'Micadepoc'

Marcel Gros exposa les seves creacions gràfiques a 'Micadepoc'

El mateix impuls que l’empeny a l’hora de crear els seus espectacles és el que el porta també a comunicar-se plàsticament
17-03-2017

La Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada (c/ Garcia Fossas, 2) acull, entre el 24 de març i el 12 d’abril Micadepoc, una proposta que aplega les creacions gràfiques del pallasso Marcel Gros.

El mateix impuls que l’empeny a l’hora de crear els seus espectacles és el que el porta també a comunicar-se plàsticament. Gros afirma que “quan imagines, ho fas lliurement, la imaginació no entén el gènere artístic i tot es barreja i es confon en una mena de collage; a l’escenari jugo amb elements escenogràfics que m’invento i amb objectes que per a mi tenen vida pròpia”. Fora de l’escenari, doncs, continua jugant gràficament, des de la perspectiva del pallasso que no deixa de ser un nen i que, com tots els nens, no té por d’expressar-se i de crear tot jugant o de jugar tot creant. Així doncs, amb la mateixa seriositat que juga un nen, presenta ara Micadepoc, el seu alter ego, la seva “bio-grafia”.

L’exposició l’organitzen el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada amb La Mostra d’Igualada - Fira de Teatre Infantil i Juvenil. La inauguració tindrà lloc el proper divendres, 24 de març, a les 19h. Es pot trobar més informació al seu WEB.

 

  • Compartir
Pertany a: