Sou a: Inici / Noticies / Nou Concurs de Portades per la Igualtat de la MICOD

Nou Concurs de Portades per la Igualtat de la MICOD

El premi per al cartell guanyador són 300 euros i el termini per a presentar obres al concurs finalitza el proper 26 de gener
10-01-2018

Enguany se celebra la cinquena edició del Concurs de Portades per la Igualtat de Gènere que organitza la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena MICOD) amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. hi poden participar totes les persones majors de 18 anys dels municipis de la Conca d’Òdena: Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí.

El cartell guanyador serà la imatge gràfica de la campanya del 8 de març al territori, amb un seguit d’activitats organitzades des dels ajuntaments i també des d’entitats i associacions de dones o altres, que coordina la MICOD i que cada any es recullen en una agenda.

El premi per al cartell guanyador són 300 euros i el termini per a presentar obres al concurs finalitza el proper 26 de gener. Es poden consultar les bases del concurs al WEB de la Mancomunitat.

  • Compartir