Sou a: Inici / Noticies / Nous cursos del programa Joves per l'Ocupació

Nous cursos del programa Joves per l'Ocupació

El programa pretén proporcionar al col·lectiu de joves una qualificació i unes competències professionals suficients perquè puguin definir i construir la seva trajectòria professional.
20-11-2015

El departament de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada opta novament a participar en el programa Joves per l’Ocupació, que pretén proporcionar al col·lectiu de joves una qualificació i unes competències professionals suficients perquè puguin definir i construir la seva trajectòria professional que els permeti inserir-se en el mercat laboral.

Està destinat a joves entre 16 i 25 anys, i fins a 30 en cas de les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, i combina actuacions integrades que fomenten la seva inserció al mercat laboral i el retorn al sistema educatiu. Està dirigit a joves que estiguin inscrit al Registre de Garantia juvenil, que estiguin en situació d’atur i sense la ESO. Inclou formació professionalitzadora i els cursos que s’hi han sol·licitat són el d’Auxiliars de Magatzem, el de Dependent/a: Retail, Moda i Complements i el de Fonaments i Instal·lació de Fibra Òptica. Cada curs consta de 380 hores, 80 de les quals són pràctiques en empreses.

El període de preinscripció està obert i els interessats han d'adreçar-se a Ig-nova Ocupació (c/ Lleida, 78) per sol·licitar informació i formalitzar el tràmit. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació Juvenil a Catalunya "Joves per l’Ocupació” regulat per l’Ordre EMO7251/2014 modificada per l’Ordre EMO/254/2015.

  • Compartir