Sou a: Inici / Noticies / Nova Boixeta Cultural per als mesos d'hivern 2018-2019

Nova Boixeta Cultural per als mesos d'hivern 2018-2019

Nadal, els Tres Tombs i el FineArt en són els esdeveniments i festes protagonistes
29-11-2018

El departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada ha editat un nou número de la seva agenda d’actes, la Boixeta Cultural. La nova Boixeta d’hivern –desembre, gener i febrer– conté un gran nombre d’activitats relacionades, evidentment, amb les festes de Nadal: cantades de nadales, els Pastorets de l’Esbart Igualadí celebrant els seus 60 anys, la Festa dels Reis, el tradicional concert d’orgue del mestre Joan Paradell, el Concert de Sant Esteve de la Coral Mixta, el concert de Nadal de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia (JOSA) i el de reis de la Coral els Verdums, el concert al servei de la comunitat organitzat pel Rotary Club, la Gala de Cap d’Any amb l’Orquestra Terres de Marca, el concurs de pessebres del barri de Santa Caterina, els actes de la Marató de TV3 o la fira de Nadal i de Reis, entre molts altres.

Entre les novetats nadalenques d’enguany, destaquen l’espectacle de dansa El Trencanous del Russian Classical Ballet, l’exposició Faruk. Històries del 28 de desembre amb motiu dels 75 anys d’aquesta emblemàtica figura i la representació de l’Estel de Natzaret a càrrec d’un grup d’actors locals. També hi ha els tallers, contes i activitats de caràcter familiar que es programen al Museu de la Pell i a la Biblioteca Central i els espectacles de temàtica diversa a càrrec d’entitats de la ciutat, com els de La Xarxa d’Igualada, Galàxia Poètica, l’Agrupació Sardanista, el Cineclub Ateneu, les cançons d’Anna Roig i Àlex Cassanyes del cicle Escena Sonora, la programació de cinema i de les Músiques de Butxaca amb les Sey Sisters a l’Ateneu i també la del Teatre de l’Aurora. En aquest punt, cal recordar que, de cara a la nova temporada, el Teatre Municipal l’ateneu ofereix, com cada any, la possibilitat de comprar un abonament per a la programació de gener a juny per a tres o cinc espectacles, que pot ser un bon regal per a aquestes festes.

També cal destacar que, al mes de gener, tindrà lloc la festa de l’Antic Gremi de Traginers, amb els típics Tres Tombs. I, a més de la programació d’exposicions habitual, a finals de febrer comença el FineArt, festival de fotografia, amb peces de grans artistes en diferents espais de la ciutat i també s’obre el termini per inscriure’s al Carnaval 2019. La Boixeta Cultural d’Igualada es pot consultar AQUÍ o es pot recollir en format paper als equipaments municipals habituals.

 

  • Compartir