Sou a: Inici / Noticies / Nova campanya per reduir la publicitat en paper

Nova campanya per reduir la publicitat en paper

El departament de Medi Ambient distribueix adhesius amb el lema adreçat als repartidors “Publicitat. No, gràcies. Estalvia’t el paper!”
22-11-2017

La distribució de la publicitat en paper –aquella publicitat dinàmica i no nominal, no sol·licitada pels ciutadans i utilitzada com a element de màrqueting– és un dels factors que més ha contribuït a la generació de residus en els darrers anys.

Des del departament de Medi Ambient, Energia i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada es considera que l’establiment de mecanismes que controlin l’activitat d’aquest sector permetria millorar els impactes negatius d’aquesta distribució al carrer i a les bústies en àmbits com la neteja urbana, les molèsties a la ciutadania o la generació de volums importants de residus de paper, entre altres.

Per això, aquest novembre s’engega la campanya Publicitat. No, gràcies. Estalvia’t el paper!, que pretén contribuir a reduir la publicitat no nominal i és una de les accions emmarcades en el Pla Local de Reducció de Residus Municipals d’Igualada, que es desenvolupen al llarg d’aquest any 2017.

La campanya Publicitat. No, gràcies. Estalvia’t el paper! ha produït adhesius amb aquest lema per posar en domicilis i establiments, impresos en diferents mides, formes i colors, per tal d’adaptar-se a totes les bústies.

Aquells ciutadans que hi estiguin interessats els poden passar a recollir, segons les seves necessitats, a l’edifici de l’Ajuntament (Pl. Ajuntament, 1) o en poden sol·licitar l’enviament per correu prèvia petició d’unitats, mides i colors.

Es pot demanar més informació contactant amb el departament de Medi Ambient al telèfon 93 803 19 50.

  • Compartir
Pertany a: