Sou a: Inici / Noticies / Nova programació d'Anoia Activa

Nova programació d'Anoia Activa

La programació d’enguay s’ha estrenat amb l’inici del curs d’Aplicacions informàtiques de gestió, que es du a terme entre el mesos de febrer a juny.
13-03-2015

El passat mes de gener l’Ajuntament d’Igualada va iniciar la programació de cursos en el marc del Projecte Anoia Activa. Les accions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu i pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal. Aquests formació ofereix 15 places per curs.


La programació d’enguay s’ha estrenat amb l’inici del curs d’Aplicacions informàtiques de gestió, que es du a terme entre el mesos de febrer a juny. Es tracta d’un curs de 416h repartides de la següent manera: 300 hores de formació específica en diferents programes informàtics aplicats a treballs d’oficina, 16 hores d’educació emocional, 10 hores de prevenció de riscos laborals, 10 de formació en tècniques de recerca de feina i 80 hores de pràctiques en empreses.

El proper més de març està previst començar una formació en l’àrea de la restauració, concretament de Cuina per a col·lectivitats, dietètica i nutrició que ja s’ha realitzat en anteriors convocatòries amb bons resultats d’inserció. Es tracta d’un curs de 350h, repartides de la següent manera: 190 hores de formació teòrico pràctica en cuina, 44 hores en dietètica i nutrició, 16 hores d’educació emocional, 10 hores de prevenció de riscos laborals, 10 de formació en tècniques de recerca de feina i 80 hores de pràctiques en empreses del sector.

El més d’abril està programat l’inici del curs el d’Operari de magatzem de grans superfícies, on els alumnes podran optar a una formació molt completa en el sector logístic amb 335 hores totals (219 teòriques, 36 en competències transversals seguint l’estructura de la resta de cursos), de les quals 80 hores seran pràctiques en empreses de la comarca. És una formació que genera molt interès, doncs ofereix formació específica en lectors PDA i formació en la conducció de carretons elevadors.
De cara al mes de setembre s’organitzarà una formació en l’àmbit sanitari, concretament de Zelador/a sanitàri/a. Aquest curs consta de 290 hores de durada tota, de les quals 174 hores seran teòriques, 36 hores de competències transversals (16 en educació emocional, 10 de prevenció de riscos laborals i 10h en tècniques de recerca de feina) i 80 hores de pràctiques en centres o institucions on requereixin aquest perfil.

A la pàgina web oficial www.anoiaproject.cat/cursos, es pot trobar més informació referent a aquets accions formatives, com a la resta d’actuacions de formació que estan previstes durant aquest any 2015 dins del projecte Anoia Activa.

  • Compartir