Sou a: Inici / Noticies / Novetats en la inscripció per l'Estiuet 2017

Novetats en la inscripció per l'Estiuet 2017

La nova programació del departament municipal de Joventut compta amb activitats de lleure i aprenentatge per als més petits durant les vacances
10-05-2017

El proper dilluns, 22 de maig, el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada obre les inscripcions per una nova edició de l’Estiuet, el tradicional casal d’estiu per als més petits de la ciutat. La iniciativa té com a objectiu oferir als infants activitats de lleure i aprenentatge i ajudar a la conciliació familiar. Com cada any, la programació estarà farcida d’activitats com ara tallers, sortides, jocs i espectacles i, tal com explica la regidora responsable de l’àrea, Patrícia Illa, l’objectiu “és oferir lleure d’estiu als infants, però sempre amb activitats enriquidores i de qualitat, contribuint no només a la seva diversió sinó, sobretot, al seu desenvolupament integral com a persones”.

Enguany, l’Estiuet es presenta amb dues novetats. D’una banda, la possibilitat de fer les inscripcions on-line, agilitzant d’aquesta manera el procediment i evitant les cues que sovint es formaven a l’equipament juvenil La Kaserna. Així doncs, entre el 22 i el 26 de maig es podran efectuar aquestes inscripcions al web www.igualadajove.cat. Aquelles famílies que necessitin ajuda per a fer la inscripció, però, podran acostar-se igualment a La Kaserna, a la Travessia de Sant Jaume s/n, on els personal municipal els assistirà. També es pot demanar més informació al telèfon 93 804 18 01.

La segona novetat que s’introdueix aquest any, segons ha explicat Illa, rau en els ajuts a disposició de les famílies que necessitin suport econòmic per poder dur els seus infants a activitats estivals. Any rere any, el departament de Joventut posa a la seva disposició una bossa de recursos econòmics, segons el nivell de renda, per a facilitar-los l’accés a les propostes d'estiu, independentment de si són públiques  o privades. Aquest any, atenent la petició d’algunes escoles i famílies, l’Ajuntament flexibilitza els barems d'ingressos familiars per a poder optar a aquestes beques, amb la voluntat que arribin a més beneficiaris.

L’Estiuet 2017 es desenvoluparà  a les escoles Dolors Martí i Emili Vallès entre el 26 de juny i el 28 de juliol i, posteriorment, entre el 29 d’agost i el 8 de setembre, tindrà lloc a l’Escola Municipal de Música. Els infants es distribuiran en grups en funció de la seva edat: els nascuts entre 2011 i 2013 als grups Minis, els nascuts entre 2008 i 2010 als grups Petits i els nascuts entre 2005 i 2007 als grups Infants.

El programa de l’Estiuet, amb les propostes detallades i la informació del procediment d’inscripcions ja es pot trobar al WEB del departament de Joventut.

  • Compartir