Sou a: Inici / Noticies / Premis a les millors comparses de la Rua de Carnaval d'Igualada

Premis a les millors comparses de la Rua de Carnaval d'Igualada

Demà al migdia la celebració es clourà, a la plaça de l’Ajuntament, amb el Carnaval Infantil a càrrec del grup d’animació Can Cantem
02-03-2019

L’Estudi de Dansa i Expressió Dell’Arte i l’Esbart Dansaire de l’Ateneu Igualadí, amb la comparsa Divinas de la muerte, han estat mereixedors avui, 2 de març, del premi del jurat a la millor comparsa de la Rua de Carnaval d’Igualada 2019. El segon premi ha estat per l’Associació Cultural Camp del Rei de Vilanova del Camí, amb la comparsa Fins al Congo i el tercer premi per El regne dels set mars. A banda d’aquests guardons, també s’han concedit cinc premis de 500 euros i deu de 200 euros.

Més de 2.150 persones han participat en aquesta rua, coordinada des del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament i que, novament, ha tingut les escoles de la ciutat i les entitats com a principals protagonistes. Hi han pres part 18 comparses d’Igualada, Capellades, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui i, durant aproximadament tres hores, les carrosses i les seves comitives han seguit un recorregut que les ha portat des de la Plaça de la Masuca fins la Plaça Cal Font.

La rua ha estat liderada per la Xaranga Ho Peta i, en aquesta ocasió, la Reina Carnestoltes i tot el seu seguici han anat a càrrec de la Coral Gatzara, que celebra el seu 50è aniversari. La mateixa entitat ha estat l’encarregada d’elaborar el pregó que ha llegit la reina a l’arribada a Cal Font.

Demà, 3 de març, a les 12h, la festa la clourà el Miniball de Carnaval a la Plaça de l’Ajuntament. Novament amb la col·laboració de La Xarxa d’Igualada, el públic familiar podrà gaudir de l’espectacle del grup d’animació Can Cantem.

IMATGES DELS PREMIS A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir