Sou a: Inici / Noticies / Presentació de la candidatura 'Igualada 2019' al torneig Godó

Presentació de la candidatura 'Igualada 2019' al torneig Godó

S'ha presentat a l'estand de la Secretaria General de l’Esport durant el Barcelona Open Banc Sabadell, al RCT Barcelona
26-04-2018

El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha exercit d’amfitrió d’un acte on també han estat presents la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Rosa Plassa; el director d’Esports i la secretària tècnica del municipi, Albert Tarrida i Berta Soler, respectivament, així com l’alcalde de Castellolí, Joan Serra. Els han acompanyat el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, i el subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport Oriol Marcé.

Aquesta és una designació que reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar el nivell general de salut dels seus habitants, a través de la cultura de la salut, l’exercici i l’activitat física, la transmissió de valors com el joc net i l’enfortiment del sentiment de pertinença a la comunitat.

Aquest títol el concedeix la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe), d’acord amb la Comissió Europea, després de valorar les diferents candidatures. Al mes de maig, Igualada rebrà la visita del comitè d’avaluació.

(*informació via Generalitat de Catalunya)

  • Compartir