Sou a: Inici / Noticies / Recomanació de suspendre activitats a l'aire lliure

Recomanació de suspendre activitats a l'aire lliure

El Servei Meteorològic de Catalunya i el Centre d’Emergències de Catalunya han emès avís de risc per fort vent partir d’aquesta tarda.
29-01-2015

L’Ajuntament d’Igualada, seguint les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, ha decidit suspendre amb caràcter preventiu totes les seves activitats a l’aire lliure programades per aquest dijous a la tarda i fins divendres al migdia.

En aquesta mateixa línia, Protecció Civil de l’Ajuntament d’Igualada ha comunicat, telefònicament i per escrit, a tots els centres educatius de la ciutat –primària, secundària, universitat, escola d'idiomes i escola Àuria– la recomanació de suspensió de totes aquelles activitats programades a l’aire lliure a partir de les 17h d’avui. Es recorda també als centres la necessitat de retirar tot aquell material susceptible de ser arrossegat pel vent.

El Servei Meteorològic de Catalunya i el Centre d’Emergències de Catalunya han emès avís de risc per fort vent a partir d’aquesta tarda i vespre fins demà al migdia. L’episodi ha de ser especialment intens a la Catalunya Central i a la comarca de l’Anoia la matinada de dijous a divendres, amb una alerta de grau 5 en una escala de 6.

  • Compartir