Sou a: Inici / Noticies / Sorteig de paneres de Nadal a La Masuca

Sorteig de paneres de Nadal a La Masuca

L’Associació de Botiguers de la Masuca regalarà quaranta-quatre paneres de Nadal amb diferents productes del mercat per aquestes festes
07-12-2016

L’associació que aplega els comerciants del Mercat Municipal de la Masuca ja han començat la campanya de Nadal i ho fan celebrant les festes amb un nou concurs entre totes les persones que s'hi acostin.

Com ja es va fer l’any passat, els comerciats d’aquesta entitat regalaran paneres de Nadal entre totes les persones que facin una compra aquestes festes. El sorteig es farà el dijous, 22 de desembre, i es regalaran 44 paneres farcides de torrons, bombons, barres de xocolata, una ampolla de cava, palmeres de brioixeria. A més, la base del regal és una glaçonera.

Cadascuna de les botigues i parades membres de l’Associació de Botiguers de la Masuca sortejarà una d’aquestes paneres, gentilesa de l’entitat que reuneix a la pràctica totalitat de parades i botigues de la instal·lació. Per poder guanyar una d’aquestes mones s’haurà d’omplir el tiquet de compra amb les dades personals (nom, cognoms i número de telèfon) i esperar la sort en el sorteig.

Els noms de les persones guanyadores es comunicarà per telèfon als afortunats un cop efectuat el sorteig. A més, des del mercat es recorda que el proper 8 de Desembre, les parades obriran per fer les compres de Nadal i, per tant, es podrà participar d’aquest sorteig.

(*informació via Mercat de la Masuca)

  • Compartir