Sou a: Inici / Noticies / Taller pràctic sobre eines útils per reduir la despesa energètica.

Taller pràctic sobre eines útils per reduir la despesa energètica.

L'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va dur a terme recentment un programa d'auditories energètiques
18-10-2018

L'Ajuntament d'Igualada, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va dur a terme recentment un programa d'auditories energètiques adreçat a famílies de la ciutat que tenien dificultats per fer a front a diferents subministraments bàsics: electricitat, aigua i gas.

D'aquelles auditories es van despendre conclusions com ara que la majoria dels usuaris podien reduir la seva factura elèctrica fent canvis de companyia, baixant la potència, sol·licitant el Bo Social o adoptant tarifes amb discriminació horària, entre altres. També, pel que fa a l'aigua, que podien acollir-se a bonificacions o sol·licitar l’ampliació de trams del cànon en aquest servei.

Tots aquests canvis, però, comporten una sèrie de gestions sovint complexes d’entendre i de tramitar i, per aquest motiu, la tècnica de l’Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) d’Igualada, juntament amb un tècnic d’Aigua de Rigat, van impartir un taller pràctic el passat 16 d'octubre. En aquesta sessió, es va informar als participants sobre la documentació necessària i els passos que han de seguir per a fer aquests tràmits.

  • Compartir
Pertany a: