Sou a: Inici / Noticies / Torna la tradicional Cantada de Nadales d'Igualada

Torna la tradicional Cantada de Nadales d'Igualada

Hi prendran part una quinzena de formacions i, en acabar, es repartirà coca als participants i al públic assistent.
14-12-2015

El departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada coordina novament el proper divendres, 18 de desembre, a les 20h, la tradicional Cantada de Nadales a la plaça de l’Ajuntament.

Hi participaran una quinzena de formacions: la Coral Cors Units del Casal de la Gent Gran, el Cor de Cambra de l’Escola Municipal de Música i Conservatori d’Igualada, el Cor de Noies Exaudio, la Coral Gatzara, l’Agrupació Coral La Llàntia, la Coral Merlet, la Coral Mig To, la Coral Mixta, la Coral de l’Escola Montclar, la Coral de Santa Maria, la Rondalla Nova Unió, l’Schola Cantorum, la Coral Terra Nostra, la Coral els Verdums, la Coral Xalest i la Coral Xauxa.

La direcció anirà enguany a càrrec de Jaume Orpí, de la Coral Terra Nostra, i s’interpretaran canços tradicionals i típiques de les festes de Nadal com Les dotze van tocant, El noi de la mare, Aclarida, Joia en el món, Fum, fum, fum i Santa Nit.

En acabar, es repartirà coca als participants i al públic assistent, gràcies a la col·laboració del Gremi de Flequers de la Comarca de l’Anoia i al voluntariat d’algunes entitats de la ciutat.

 

  • Compartir