Sou a: Acció Social i Igualtat / Agenda

Agenda

TALLER PRÀCTIC: FEM AUTODEFENSA!

Taller pràctic: Fem autodefensa! Dins dels actes del 25-N 2017, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

TALLER PRÀCTIC: FEM AUTODEFENSA! - Llegir Més

TALLER: PROU SEXISME FEM UN RAP.

Taller: Prou sexisme fem un rap. Dins dels actes del 25-N 2017 Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

TALLER: PROU SEXISME FEM UN RAP. - Llegir Més

EXPOSICIÓ: NO TOT S'HI VAL

Exposició: No tot s'hi val. De festa, actituds festives i no sexistes! Dins dels actes del 25-N 2017, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

EXPOSICIÓ: NO TOT S'HI VAL - Llegir Més

LECTURA DEL MANIFEST INSTITUCIONAL 25-N

Lectura del manifest institucional amb motiu del 25-N 2017, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

LECTURA DEL MANIFEST INSTITUCIONAL 25-N - Llegir Més

TALLERS CONTES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA I FEM VOLAR ELS DESITJOS

Taller de contes contra la violència masclista i a continuació taller "Fem volar els desitjos". Dins dels actes del 25-N 2017, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

TALLERS CONTES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA I FEM VOLAR ELS DESITJOS - Llegir Més

XERRADA: IMPACTE LLEIS EN DONES MAGREBINES

Xerrada: Impacte de les lleis en les dones magrebines en situació de conflicte i ruptura matrimonial. Dins dels actes del 25-N 2017, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

XERRADA: IMPACTE LLEIS EN DONES MAGREBINES - Llegir Més

TRET DE SORTIDA DEL "PROCÉS PARTICIPATIU SALUT I DONES"

Tret de sortida del "Procés participatiu salut i dones". Dins dels actes del 25-N 2017, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

TRET DE SORTIDA DEL "PROCÉS PARTICIPATIU SALUT I DONES" - Llegir Més

CINEMA: BRAVA

Cinema: Brava (2017) de Roser Aguilar. Dins dels actes del 25-N 2017, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

CINEMA: BRAVA - Llegir Més

Cinefòrum: Lluitadores 28'

El documental recull les vivències i reflexions de quatre dones lesbianes grans

Cinefòrum: Lluitadores 28' - Llegir Més

Cinefòrum: Tchindas

Amb motiu del 17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Cinefòrum: Tchindas - Llegir Més

Conferència: Planificació de decisions anticipades

a càrrec del Dr. Xavi Cantero Gómez, metge de família, i Maite Estrada Alcázar, referent de Gestió i Serveis EAP Igualada Urbà

Conferència: Planificació de decisions anticipades - Llegir Més

Tertúlia: Aquest vel tan rebel

amb la participació de Fatiha El Mouali, portaveu de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a Catalunya.

Tertúlia: Aquest vel tan rebel - Llegir Més

Taller: Ni prínceps blaus ni princeses promeses

Coeducació a la família, a càrrec de l’Associació Candela, entitat amb l’objectiu de contribuir a una transformació social basada en l’educació en valors amb perspectiva feminista i comunitària.

Taller: Ni prínceps blaus ni princeses promeses - Llegir Més

Exposició: Dones sindicalistes

Aquesta exposició ens presenta 12 dones que al llarg de la història van destacar per la seva tasca en diferents organitzacions sindicals. D’aquesta manera, la mostra vol contribuir a la construcció d’una genealogia femenina, donant a conèixer figures destacades de la nostra història i omplint el buit existent en el coneixement del nostre passat i en el reconeixement del protagonisme d’aquestes dones com a autores de les transformacions socials.

Exposició: Dones sindicalistes - Llegir Més

Cinema: Sufragistes de Sarah Gavron (106 min)

Descripció: Sufragistes és un drama històric britànic de 2015 dirigit per Sarah Gavron i escrit per Abi Morgan. La pel•lícula explica la història de les sufragistes angleses al començament de la Primera Guerra Mundial. La seva principal protagonista és Carey Mulligan en el paper de Maud Watts, una dona de classe treballadora que s'incorpora al moviment sufragista. Meryl Streep, Helena Bonham Carter, Anne-Marie Duff i Romola Garai l'acompanyen interpretant grans figures de la lluita pel sufragi femení.

Cinema: Sufragistes de Sarah Gavron (106 min) - Llegir Més

Dones i islam a Catalunya. 8 de març Mancomunitat Conca d'Òdena

Descripció: Xerrada-debat amb SALWA EL GHARBI, llicenciada en dret. Cap del Departament de Drets Humans i Diversitat Cultural d’UNESCOCAT. Presidenta de Tamettut-Associació de Dones Amazigues per la Cultura i el Desenvolupament, vocal de la Comissió Permanent del Consell Social de la Llengua Catalana i vicepresidenta per a la diàspora en el Congrés Mundial Amazic

Dones i islam a Catalunya. 8 de març Mancomunitat Conca d'Òdena - Llegir Més

Conferència institucional del Dia Internacional de les Dones

Hi ha biaix de gènere als mitjans de comunicació? A càrrec de Marta Corcoy Rius, periodista, experta en comunicació local i gènere. Investigadora i membre del Laboratori de Periodisme i comunicació per a la ciutadania plural de la UAB. Membre de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya

Conferència institucional del Dia Internacional de les Dones - Llegir Més

Converses Inquietes amb Maravillas Rojo: Dones i iniciativa emprenedora

Dinar de treball amb Maravillas Rojo, referent en matèria de treball, iniciativa emprenedora i promoció econòmica. Actualment és vicepresidenta d’Abacus Cooperativa, però ha desenvolupat càrrecs públics tan rellevants com secretària general de treball (2008-2010), presidenta de Barcelona Activa (1995-2007) o directora provincial de l’INEM (1991-1995).

Converses Inquietes amb Maravillas Rojo: Dones i iniciativa emprenedora - Llegir Més

Cinefòrum: Empieza en ti

Dins dels actes del 25-N Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, hi haurà la projecció del film Empieza en ti.

Cinefòrum: Empieza en ti - Llegir Més

Xerrada: Sexualitat i llibertat

Dins dels actes del 25-N Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, es farà la xerrada: Sexualitat i Llibertat.

Xerrada: Sexualitat i llibertat - Llegir Més

Penjada pancarta contra la violència masclista.

Penjada de pancartes contra la violència masclista als ajuntaments d'Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montubui, Òdena i la Pobla de Claramunt.

Penjada pancarta contra la violència masclista. - Llegir Més

Taller de risoterapia

Dins dels actes del 25-N Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones es farà un taller de risoterapia.

Taller de risoterapia - Llegir Més

Taller de reflexió sobre la violència de gènere: Veus

Dins dels actes amb motiu del 25-N Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones es farà el taller de reflexió a partir del visionat de documentals.

Taller de reflexió sobre la violència de gènere: Veus - Llegir Més

  • Compartir