Sou a: Acció Social i Igualtat / Igualtat de gènere

Igualtat de gènere

Per a contactar amb el Programa d'Igualtat de Gènere ho podeu fer a través del correu: igualtat@micod.cat

Pla d'Igualtat de Gènere

Els plans d’igualtat de gènere són els principals instruments d’aplicació de les polítiques públiques de gènere. L’objectiu dels Plans d’Igualtat de Gènere és oferir elements d’anàlisi de la realitat municipal des d’una perspectiva de gènere a través de la qual es facin propostes d’actuació operatives per assolir la igualtat real i efectiva de dones i homes.

Pla d'Igualtat de Gènere - Llegir Més

Atenció a les dones

L'Ajuntament d'Igualada disposa d'un servei d'atenció a les dones, ja sigui assessorament sobre aspectes laborals, jurídics o socials. A Igualada existeix també un servei especialitzat de violència masclista, tractant aspectes relacionats amb l'atenció i la recuperació de dones en situació de patir o d'haver patit violència masclista.

Atenció a les dones - Llegir Més

Entitats de dones de la Conca d'Òdena

Dades de contacte de les diverses associacions de dones del nostre territori

Entitats de dones de la Conca d'Òdena - Llegir Més

Connectades. Debat intergeneracional a la Catalunya Central

El projecte #connectades va néixer a principis de l’any passat de la col·laboració entre l’ICD, les entitats de dones, i els ens locals de l’Anoia, el Berguedà, l'Osona i el Bages

Connectades. Debat intergeneracional a la Catalunya Central - Llegir Més

Dones de la Conca d'Òdena

Cada 8 de març l'Àrea d'Igualtat de Gènere de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena edita un suplement pel diari La Veu, on es visualitzen les aportacions de les dones del nostre territori. Dones professionals, dones treballadores, dones emprenedores, interessants relats de vida que és imprescindible donar a conèixer a la nostra societat.

Dones de la Conca d'Òdena - Llegir Més

IV Concurs de Portades per a la igualtat de gènere

Ja tenim el guanyador del IV Concurs de Portades per la Igualtat: Felicitats Adrián Haro Vergara

IV Concurs de Portades per a la igualtat de gènere - Llegir Més

24a Mostra Internacional de Films de Dones

La Mostra Internacional de Films de Dones és un espai concebut per donar a conèixer i posar en valor la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals així com el conjunt de la creació audiovisual.

24a Mostra Internacional de Films de Dones - Llegir Més

Premis Recerca Dones d'Igualada

L'entitat Dones d'Igualada i l'Ajuntament d'Igualada organitzen anualment els Premis Recerca Dones d'Igualada, que premien el millor treballa de recerca i investigació sobre dones.

Premis Recerca Dones d'Igualada - Llegir Més

Formulari de queixa del sexisme a la publicitat

Els mitjans audiovisuals occidentals representen les dones a través d'una imatge estereotipada i d'uns cànons estètics que es permeten el luxe de mesurar, dirigir o modelar els cossos de les mateixes. Són representades com a objectes problemàtics que cal corregir amb productes i tècniques.

Formulari de queixa del sexisme a la publicitat - Llegir Més

  • Compartir