Servei de formació pel desenvolupament empresarial

Activitats formatives per millorar les competències i habilitats directives i de gestió empresarial de les persones emprenedores i empresaris.

SERVEI DE FORMACIÓ EMPRESARIAL

Realització d'activitats formatives per tal de millorar les competències i les habilitats directives i de gestió empresarial de les persones emprenedores i empresaris. Les activitats programades són les següents:

17 i 24 d’octubre 2018, de 9:00h a 13:00 h

Quan comprem, quan venem, al planificar..., sempre estem negociant. Comprendre els elements que concorren en qualsevol negociació i aprendre a gestionar-los són elements clau per a una resolució efectiva. Descarrega't el programa del curs.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/uSlGIvE9OyK43YNi1

NO

5 de novembre de 2018 de 9:00h a 13:00 h

El taller permetrà conèixer que són les Dades Obertes, on es poden trobar i com es poden utilitzar amb l’objectiu de millorar els processos, el màrqueting o fer anàlisis de mercat. Descarrega't el programa del curs.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/uSlGIvE9OyK43YNi1

data

19 de novembre de 2018  de 9:00h a 13:00 h

Moltes de les cerques que els usuaris fan per Internet tenen un objectiu de proximitat. Però per a ser trobats, no n’hi ha prou amb una web i cal portar a terme accions dins i fora de la web per aparèixer de manera eficaç. Descarrega't el programa del curs.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/uSlGIvE9OyK43YNi1

Online

Lloc: IG-NOVA Tecnoespai – Avinguda Barcelona, 105, Igualada.

Cursos gratuïts. Places limitades.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/uSlGIvE9OyK43YNi1

Per més informació, podeu contactar amb IG-NOVA Tecnoespai al 93 806 65 55.

   

  • Compartir