Sou a: Dinamització Econòmica / Internacionalització

INTERNACIONALITZACIÓ

L’Igualada Fashion Lab és un Pla d’Especialització Competitiva Territorial (PECT) de les indústries del disseny -incloent-hi la pell i el tèxtil- de l'Anoia per als propers dos anys. Compta amb un pressupost de gairebé dos milions d’euros, dels quals un 50% prové dels fons europeus FEDER i un 25% de la Diputació de Barcelona.

El projecte InterTex està finançat pel programa europeu Interreg SUDOE, i liderat per l'Ajuntament d'Igualada. Té l'objectiu d'estimular la competitivitat de les petites i mitjanes empreses del tèxtil al sud-oest d'Europa.

El projecte RetaiLink està finançat pel programa europeu URBACT III, i liderat per l'Ajuntament d'Igualada. Permet intercanviar coneixements i experiències entre ciutats mitjanes d'Europa, per crear estratègies innovadores que ajudin a estimular el petit comerç, en el marc del desenvolupament urbà sostenible.

El projecte 4DCities està finançat pel programa europeu URBACT II, i liderat per l'Ajuntament d'Igualada. Permet intercanviar coneixements i experiències entre ciutats mitjanes d'Europa, per impulsar la innovació en salut com a tractor econòmic, en el marc del desenvolupament urbà sostenible.

El projecte Europe in the future - Multifaceted and Unified està finançat pel programa Europe for the Citizens, i liderat per l'Ajuntament d'Aksakovo - ciutat de Bulgària agermanada amb Igualada. Es proposa augmentar la cooperació i l'intercanvi de bones pràctiques entre ciutats europees i estimular una ciutadania activa.

El projecte Social One Stop Shop, finançat pel Fons Social Europeu, té com a objectiu l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques en l’àmbit dels serveis socials de diferents països de la Unió Europea. Està liderat per la ciutat búlgara d'Aksakovo, i hi han participat Igualada i dues ciutats més de Polònia i Dinamarca.

  • Compartir