Servei de Formació Empresarial

Organització, planificació i realització d'activitats formatives per tal de millorar les competències i les habilitats directives i de gestió empresarial de les persones emprenedores i empresaris. Aquesta acció inclou, per una banda, la realització de tallers formatius dirigits a persones emprenedores i empreses de recent creació que vulguin adquirir coneixements en l'àmbit de gestió empresarial (econòmic-financer, màrqueting, etc) o bé seminaris de durada més curta.
Les activitats programades són les següents:

DESCOBREIX LES EINES PER GESTIONAR AMB ÈXIT LA TRESORERIA DE LA TEVA EMPRESA

Dates: 16 i 23 d’octubre de 2017

Horari: de 9:00h a 13:00 h

Lloc: IG-NOVA Tecnoespai – Avinguda Barcelona, 105 d’Igualada

Perfil dels participants: adreçat principalment a empresaris/àries, gerents, responsables comptables, responsables del departament de finances, responsables de tresoreria i propietaris de negocis.

Continguts: L’objectiu del taller és conèixer com gestionar els pagaments i els cobraments, quines són les causes que originen tensions de tresoreria, saber fer un Pla de tresoreria, conèixer instruments per detectar les necessitats de tresoreria de l’empresa, eines per gestionar-la i pràctiques per millorar la capacitat de generar tresoreria que té l’empresa.

COM SER UN VENEDOR EFECTIU

Dates: 13 de novembre de 2017

Horari: de 9:00h a 13:30 h

Lloc: IG-NOVA Tecnoespai – Avinguda Barcelona, 105 d’Igualada

Perfil dels participants: adreçat principalment a persones emprenedores, empresaris individuals i micro i petites empreses de recent creació.

Continguts: El taller permetrà conèixer les funcions i el paper del venedor al llarg de tot el procés de venda, mostrar les diferències entre el venedor efectiu i qui no ho és i clarificar quan acaba el procés de venda.

Cursos gratuïts. Places limitades.

Inscripcions:

Per a formalitzar les vostres inscripcions podeu fer-ho a través del següent enllaç https://goo.gl/forms/uSlGIvE9OyK43YNi1

Per més informació, podeu contactar amb IG-NOVA Tecnoespai al 93 806 65 55.

   

 

                  

 

 

 

    

  • Compartir