Sou a: Ensenyament i Universitats / Notícies / “El món del cartró” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

“El món del cartró” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Un dels objectius de l’escola és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors professionals (empreses, estudis de disseny, associacions, entitats, etc.).
27-01-2015

Dins del mòdul de Packaging i disseny estructural que actualment s’imparteix a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, el passat dijous 22 de gener els alumnes de segon curs del cicle formatiu de Gràfica Publicitària, van participar en una interessant xerrada sobre el món del cartró en el disseny d’envasos, impartida pel Sr. Magí Molas especialista en el cartró i el Sr. Sánchez Urdangarin, tots dos amb una àmplia experiència professional en el sector de les arts gràfiques.

Sota el nom de “El Món del cartró” la xerrada va servir per conèixer els diferents tipus de cartrons, les especificacions i les qualitats necessàries per aconseguir fer un ús correcte d’aquest material, en els diferents projectes de disseny estructural d’una caixa o embalatge. Les diferents fibres, els processos de fabricació del cartró, la minimització de l’envàs i dels costos de producció, la mecanització, el reciclatge i el transport, foren algunes de les temàtiques tractades.

Hi va haver, doncs, una visió professional d’aquesta activitat econòmica, clau en el sector de les arts gràfiques a l’Anoia.
  • Compartir