Sou a: Ensenyament i Universitats / Notícies / “Packaging flexible” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

“Packaging flexible” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Santiago Olivares, enginyer Industrial per la Universitat Politècnica i Cap del departament de packaging flexible de Nestlé España va exposar de manera distesa i interessant la seva experiència i saber en aquest camp.
20-04-2015

Un dels objectius de l’Escola Muncipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors professionals del seu entorn (empreses, estudis de disseny, associacions, entitats, etc.). En el nostre cas, a Igualada hi ha importants empreses que es dediquen a l’àmbit del packaging en les seves diverses modalitats. Per aquest motiu, i dins del mòdul de Packaging i disseny estructural que actualment s’imparteix a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, el passat dijous 9 d’abril a la Sala d’actes d’Ignova Ocupació, es va oferir una master-class per parlar del “Packaging flexible”. La conferència va anar a càrrec de Santiago Olivares, enginyer Industrial per la Universitat Politècnica i Cap del departament de packaging flexible de Nestlé España, que va exposar de manera distesa i interessant la seva experiència i saber en aquest camp, i també vam comptar amb Enric Sánchez Urdangarín.


La xerrada va servir per conèixer els diferents tipus de plàstic, les especificacions i les qualitats necessàries per aconseguir fer un ús correcte d’aquest material, en els diferents projectes de disseny estructural d’una caixa o embalatge. Els diferents tipus de packaging flexible, els processos de fabricació, les diferents màquines, la minimització de l’envàs i dels costos de producció, la mecanització, el reciclatge, el disseny, l’emmagatzematge i el transport, foren algunes de les temàtiques tractades en aquesta interessant xerrada, una visió professional d’aquest sector de la indústria de l’envàs.

  • Compartir