Sou a: Ensenyament i Universitats / Notícies / Escorpion col·labora amb l'Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Escorpion col·labora amb l'Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

L'EMA Gaspar Camps de nou a la 080 Barcelona Fashion Week
10-02-2015

El passat 5 de febrer Escorpion va presentar la nova temporada Tardor/Hivern 2015 la qual va comptar amb la col·laboració de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps.

 

Escorpion, marca nascuda al 1929 a Igualada, va presentar la seva nova col·lecció Tardor/Hivern 2015 el passat 5 de febrer en el marc del 080 Barcelona Fashion Week, el qual es va celebrar a l'emblemàtic Museu Marítim de Barcelona, a les Drassanes Reials. Interludios és el nom de la col·lecció en la qual es va poder apreciar una combinació de punt amb peces de pell provinent d’adobers de tradició situats a Igualada. La confecció de les carteres i cinturons que es van presentar en la desfilada va ser realitzada per estudiants del cicle formatiu d'art i disseny de grau mitjà d'Artesania en Cuir de l'Escola Municipal Gaspar Camps d'Igualada.


Igualada posseeix un patrimoni industrial que ha permès a través de la història l'especialització en pell i gènere de punt. A partir del segle XIX la ciutat es va convertir en un dels centres de producció tèxtil i pell més importants de la península. Escorpion ha col·laborat amb empreses i institucions de la zona amb la finalitat de donar-li un major impuls a la indústria local.

  • Compartir