Sou a: Ensenyament i Universitats / Notícies / Inaugurada la mostra Fotografies, de Josep Mensa, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps.

Inaugurada la mostra Fotografies, de Josep Mensa, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps.

El passat dimecres dia 21 de gener es va inaugurar a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una exposició de fotografies a càrrec de Josep Mensa, exalumne del centre.
25-01-2015

Amb aquesta mostra, i d’altres que estan programades a partir d’ara, l’escola es proposa donar a conèixer i promoure les activitats artístiques dels seus alumnes i exalumnes. En molts casos, aquestes estan vinculades als seus estudis al centre o a la seva activitat professional dins l’àmbit del disseny. Mensa és un antic alumne del cicle formatiu de disseny gràfic i ha cultivat la pintura i la fotografia d’una manera autodidàctica. Els seus treballs han assolit un nivell molt remarcable i han estat premiats en diverses ocasions en concursos nacionals i internacionals. La inauguració va aplegar un bon nombre d’assistents, i comptà amb la presència, entre d’altres, de Glòria Escala, coordinadora d’exposicions de l’escola, de la directora M. Goretti Bartrolí, que agraí a l’artista el fet d’haver tornat a l’escola presentant la seva obra. Per la seva banda, Mensa explicà que darrera de cada imatge hi ha un treball de retoc important i que per a ell la fotografia és també una manera d’explicar històries.


La mostra es podrà veure fins al proper dia 20 de febrer, dins l’horari habitual d’obertura del centre.

  • Compartir