Sou a: Ensenyament i Universitats / Notícies / L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita les instal·lacions de Graphic Packaging Internacional a l’Anoia

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita les instal·lacions de Graphic Packaging Internacional a l’Anoia

Dins del mòdul de Packaging i disseny estructural que actualment s’imparteix a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps en el 2n curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària també s'inclouen visites a empreses del sector per conèixer el seu funcionament.
09-12-2014

Dins del mòdul de Packaging i disseny estructural que actualment s’imparteix a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps el passat dijous 4 de desembre els alumnes de segon curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària van visitar les instal·lacions de Graphic Packaging Internacional a la nostra comarca; una empresa líder en el sector de la fabricació d’envasos de cartró, especialitzada en la fabricació de sistemes multipack per l’alimentació amb una  plantilla de més de 130 persones i una facturació anual de 30 milions d'euros. 

 

El packaging i les empreses d'aquest sector tenen una àmplia representació a la nostra comarca i suposen una de les activitats econòmiques més importants de l'Anoia. És per això que l'Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix aquests estudis amb la intenció de donar resposta a les demandes de treball del sector, en el disseny estructural d'envasos de cartró.

 

Amb les explicacions del Sr. Javier Medina, Plant General Manager de Graphic Packaging, del Sr. David Parellada, Production Manager de Graphic Packaging,  i del Sr. Enric Sánchez Urdangarin, els alumnes, també acompanyats pel professor de l’escola i dissenyador Jaume Enrich, varen poder veure els diferents departaments de l’empresa i tot el procés de fabricació d’un envàs, des de la preimpressió, les diferents línies d’impressió, encunyadores, plegadores i acabats fins a l’expedició del producte final.


Des de l’escola, volem agrair a l’empresa i als seus responsables la seva col·laboració.

  • Compartir